За мен

Здравейте,

Благодаря Ви, че посетихте и разгледахте моя сайт humandesignprojector-bg.com! Надявам се да сте открили в него полезна информация, независимо дали сте начинаещ или опитен експериментатор.

Казвам се Гергана, Его прожектор 🙂 Работя като консултант в областта на предприемачеството и е-бизнеса. Основател и управител съм на Е-бизнес Академия и на инициативата “Малкият е-бизнес – успешен и ефективен”.

Изучавам и експериментирам с Хюман дизайн усилено вече почти две години и съм удивена от резултатите, които виждам и преживявам в личната и професионалната сфера. Убедена съм, че познаването на собствения дизайн и механика могат да помогнат на всеки да бъде по-успешен, по-спокоен и да преминава през живота без излишна съпротива. Хюман дизайн е много ценен помощник в практиката ми на консултант на малки бизнеси и хора със свободни професии.

Мога да Ви насоча към професионален хюман дизайн анализатор на български, английски или немски език. На разположение съм и за индивидуални разговори и консултации.

Ако желаете да се свържете с мен, можете да изпратите съобщение чрез формата за контакт по-долу.

 

Пожелавам Ви приятно пътуване в уникалния свят на Хюман дизайн!