Какво е Хюман дизайн?

Какво е Хюман дизайн? На този въпрос може да се отговори по различни начини. Ето как го определя Линда Бънел в книгата си “Хюман дизайн. Книга на понятията”: “Животопреобразяващият експеримент да живееш, следвайки себе си, и да заявиш правото си на уникалност” и още: “Системата Хюман дизайн е Науката за диференциацията. Тя показва как всеки от нас има неповторим дизайн и конкретно предназначение, което да осъществи, докато е на Земята…”

Зададох този въпрос на прожектори в различни фази на своя Хюман дизайн експеримент и събрах за Вас интересни, полезни и забавни отговори. Ще се радвам да споделите кое от тях най-добре описва Вашето разбиране за системата, а също и да допълните с Ваше собствено определение:

Упътване за употреба на живота

Система, която си заслужава да изследвате и да експериментирате

Хюман дизайн е система, която ни насочва как да се движим в живота, вдъхновява ни да бъдем уверени в избора на най-доброто решение … и да разберем, че всеки човек е проектиран по различен и уникален начин. Една система, която подхранва уважение към себе си и между всички хора, за да живеят по-вдъхновен и радостен живот.

Хюман дизайн изследва процесите на вземане на решения, проучва духовния път и пробуждане, базира се на иДзин и неговите корени.

Това е система за откриване на зловреден код, която ще поправи всичките Ви повредени файлове.

Бодиграфът е карта за взимане на правилни решения.

Бодиграфът е модел на тялото, който показва как се движи човешката енергия.

Genetic Matrix - Know Who You Are

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *