Его авторитет според Хюман дизайн

Вътрешният авторитет е чисто механичен начин/знак, който който усещате с тялото си. Той Ви дава напътствие за взимане на правилните за Вас решения. Повече за авторитетите може да прочетете тук.

Хюман дизайн - его авторитет
Хюман дизайн прожектор с Его авторитет – Източник geneticmatrix.com

Ако в Хюман дизайн картата Ви Его Центърът е оцветен/дефиниран, и Центърът на далакаЦентърът на слънчевия сплит и Сакралният център са недефинирани (бели), то Вашият Авторитет е Его авторитет (или Его проектиран). Това може да бъде прожекторски или манифесторски авторитет. Той е най-рядко срещания авторитет (под 1%) и като мой авторитет, разбира се ми е любим.

Его авторитетът се корени в силата на волята, в желанието. За да вземете правилното решение, задайте си въпроса: Имам ли волята/желанието за това? Опитайте се да изхвърлите от ума си всички аргументи от типа: Разбира се, че го искам, защото …. Ако наистина това е правилното решение, то отговорът е: “Да, искам го и мога да го направя, защото така го усещам!”. Възможно е дори да не можете да намерите нито една рационална и разумна причина за решението си. Като че ли за изразът “Следва сърцето си” е измислен именно за тези хора. Внимавайте обаче да не залитате в налагане на волята си над другите и в това да “искате” с ума си. А ако сте Прожектор – винаги чакайте покана! Изкушението да инициирате и да вървите винаги напред е много голямо, но често води до разпиляване на малкото ценна енергия, която притежавате като несакрално същество и може да се окаже, че когато наистина искате нещо, вече нямате сили или сте прекалено впрегнати в други ангажименти.виж и:

Емоционален авторитет – Емоционален център

Сакрален авторитет – Сакрален център

Далачен авторитет – Център на Далака

G Авторитет – Център G

Ментален Авторитет – Център Аджна (без авторитет)

Лунен Авторитет – Авторитет на Рефлекторите

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *