Далачен авторитет според Хюман дизайн

Вътрешният авторитет е чисто механичен начин/знак, който който усещате с тялото си. Той Ви дава напътствие за взимане на правилните за Вас решения. Повече за авторитетите може да прочетете тук.

Прожектор с далачен авторитет
Прожектор с Далачен авторитет – Източник: Geneticmatrix.com

Ако в Хюман дизайн картата Ви Центърът на далака е оцветен/дефиниран, и Центърът на слънчевия сплит и Сакралният център са недефинирани (бели), то Вашият Авторитет е Далачен. Далакът може да бъде прожекторски или манифесторски авторитет.

Далачният авторитет е свързан с интуицията и с чисто физическото оцеляване. Той сигнализира еднократно и тихичко кое е здравословно и добро за Вас и кое не е. Можете да го усетите физически като настръхване, силна миризма, внезапна и необяснима вълна на топлина или студ. Тези физически усещания Ви подсказват дали дадено решение е коректно за Вас или не. Най-просто казано – ако усещането е приятно – да, ако не е приятно – не. Този инстинктивен сигнал е труден за разпознаване, тъй като се случва на момента и трае изключително кратко, а след него идват неизбежните дилеми на ума, които често го заглушават. За да се научите да усещате своя далачен авторитет е необходимо време за експериментиране и наблюдение, но усилието ще бъде възнаградено. Този авторитет може да бъде сравнен с т.нар. “котешки инстинкт”.виж и:

Емоционален авторитет – Емоционален център

Сакрален авторитет – Сакрален център

Его Авторитет – Център на Егото

G Авторитет – Център G

Ментален Авторитет – Център Аджна (без авторитет)

Лунен Авторитет – Авторитет на Рефлекторите

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *